کتب | |
![]() |
نام کتاب: ۹ گام طلایی در تغذیه کودکان: همراه با نکاتی در تغذیه کودکان مبتلا به نقص توجه و بیشفعالی (ADHA)، اوتیسم و آسپرگر نویسندگان:
با مقدمه ی: خلاصه : بسیاری از خانواده ها و حتی متخصصین، به شیوه تغذیه و ارزش غذاها توجه کافی ندارند و تنها به مزه ،بو و ظاهر آن اهمیت می دهند، بدون اینکه لحظه ای مکث کنند و به اثر غذایی که مصرف می شود در بدن توجه کنند. در واقع غذا فقط به عنوان چیزی که لذت به همراه دارد، مطرح نمی باشد، بلکه می تواند تاثیرات مثبت و منفی روی مغز و عملکرد بدن داشته باشد. بنابراین برای خانواده ها بسیار حیاتی است تا دقیقا بدانند غذا چه تاثیری بر روی فرزند آنها دارد. دانستن این مطلب ضروری است که در صورت فقدان غذای مغذی نمی توان انتظار عملکرد و رشد مطلوب را از کودک داشت. این کتاب به صورت گام به گام تهیه شده و توصیه می شود که از ابتدا تمام این گام ها مطالعه و به کار برده شوند بعد گام دیگر آغاز گردد. با مطالعه این کتاب می توانید انتظار تغییرات مثبت را در شرایط کودک از جمله در رفتار، خلق و خو، الگوی خواب و سلامت عمومی وی داشته باشید. با توجه به شیوایی نوشتار و کاربردی بودن مطالب این کتاب راهنمای گام به گام بسیار خوبی برای والدین کودکان در حال رشد بویژه کودکان مبتلا به اختلالات بیش فعالی و کم توجهی، اوتیسم وآسپرگر خواهد بود و به بسیاری از سوالات رایج والدین خصوصا مادران، در زمینه چگونگی تغذیه صحیح کودکشان پاسخ خواهد داد. هم چنین به دلیل علمی بودن مطالب، مطالعه این کتاب به همه دستیاران رشته های روانپزشکی، و دانشجویان مقاطع مختلف رشته های تغذیه ،روانشناسی،علوم تربیتی، پزشکی و سایر علاقه مندان به این حیطه توصیه می شود. |
![]() |
نام کتاب: تغذیه در بیماری های قلب و عروق نویسندگان:
خلاصه: کتاب "تغذیه در بیماریهای قلب و عروق" توسط دکتر سعید حسینی، سید علی مصطفوی و دکتر ندا نایبی تألیف شده است. این کتاب که توسط انتشارات ویستا در سال 1390 منتشر شده، به موضوع تغذیه مناسب برای بیماران قلبی و عروقی میپردازد.
این کتابچه حاوی اطلاعاتی در مورد غذاهای مضر برای قلب و بیماران قلبی است و همچنین توصیهها و دستورالعملهایی برای مصرف غذاهای سالم برای این بیماران ارائه میدهد. به طور کلی، بر اساس این کتاب، توصیه میشود که افراد کمتر غذا بخورند و رژیم غذایی خود را با مواد غذایی کمچرب اشباع، کمچربی ترانس، کمکلسترول و کمسدیم مانند انواع میوه، سبزیجات و لبنیات کمچرب متعادل کنند.
|
![]() |
نام کتاب: نکته های بیوشیمی مارکس نویسندگان: داون بی. مارکس مترجم: دکتر سیدعلی مصطفوی خلاصه:نوشتار حاضر، ترجمه متن کتاب "بیوشیمی مارکس" نوشته داون بی. مارکس" است که سرفصلهای آن منطبق با سرفصلهای آزمون علوم پایه پزشکی و نیز آزمونهای کارشناسی ارشد و کارشناسی رشتههای مرتبط با علوم پزشکی در ایران است. موضوعات تحلیل شده در کتاب عبارتاند از: "متابولیسم سوخت"، "مبانی پایه بیوشیمی"، "سنتز پروتئینها"، "تولید ATP از سوختهای متابولیک"، "متابولیسم کربوهیدرات"، "متابولیسم لیپید" و "متابولیسم نیتروژن" |
![]() |
نام کتاب: تغذیه و رفتار نویسندگان:
|
![]() |
نام کتاب: Bioactive Dietary Factors and Plant Extracts in Dermatology نویسندگان:
|
![]() |
نام کتاب: هویت و راهنمای بالینی روان درمانی معنوی نویسندگان:
|
![]() |
نام کتاب: برنامه ی آموزش و مهارت افزایی نویسندگان: خلاصه: |
![]() |
نام کتاب: راهنمای مداخله ی زودهنگام نویسندگان:
مترجمان: |