مقایسه معنویت در بین پزشکان عمومی، روانپزشکان، متخصصین جراحی و داخلی
در این مطالعه مشاهده ای از نوع توصیفی – تحلیلی مقطعی، 106 نفر از روانپزشکان و متخصصین داخلی و جراحی و پزشکان عمومی به صورت در دسترس انتخاب شدند و مورد مطالعه قرار گرفتند و میزان عقاید مذهبی و معنویت در آنها تعیین و مقایسه گردید.
بهبود خواب و کارکردهای روان شناختی در کودکان و نوجوانان ADHD و والدین آنها: یک بررسی مداخله ای بر الگوهای خواب کودکان و والدین
ما این فرضیه را آزمایش کردیم که آموزش خواب، عملکرد هیجانی، رفتاری و اجتماعی را در کودکان مبتلا به ADHD در مقایسه با کودکان ADHD بدون این مداخله و کنترل های سالم، بهبود می بخشد. والدین 20 کودک ADHD آموزش داده شده و در مورد بهبود برنامه خواب کودکانشان و رفتار خواب آنها نظارت شد. والدین گزارش کردند که کودکانشان در تندرستی روانی و جسمی، خلقیات، هیجانات، روابط با والدین و زندگی خانوادگی، محیط مدرسه و پذیرش اجتماعی بهبود پیدا کردند.
بررسی شیوع جهانی اختلال سلوک: یک مرور نظام مند و متاآنالیز
با توجه به اهمیت موضوع و فرض افزایش این اختلال بعد از سال 2010، ما یک مرور نظام مند و متاآنالیز بر روی ادبیات پژوهش انجام داده و شیوع جهانی اختلال سلوک در میان کودکان و نوجوانان را از ابتدای سال 2011 تا پایان ماه سپتامبر سال 2017 بررسی و ارائه کردیم. روش: مطالعات مقطعی با هر نوع نمونه گیری تصادفی و غیرتصادفی که شیوع اختلال سلوک را قبل از سن 18 سالگی، در حداقل یک جنس در جمعیت های کلی یا مدرسه که در کشورهای مختلف جهان ساکن بودند، در این مطالعه وارد شدند.
شیوع علائم اختلالات اسکلتی عضلانی در کاربران دستگاه های صفحه لمسی موبایل و ارتباط آن با اختلالات روانی
برای جمع آوری اطلاعات با استفاده از پرسشنامه های نوردیک، BSI، اعتیاد به گوشی کوهی، فعالیت بدنی بک و سوالات دموگرافیک، یک آزمون به صورت آنلاین طراحی شد و در اختیار دانشجویان قرار گرفت. داده ها به وسیله نرم افزار SPSS-23 و با استفاده از جدول های توصیفی و رگرسیون لجستیک تک متغیره و چند متغیره مورد تجزیه تحلیل قرار گرفت. پس از تجزیه و تحلیل داده ها ارتباط معناداری بین جنسیت، فعالیت بدنی، میزان وابستگی به دستگاه موبایل، بیشترین کاربرد، وضعیت بدن هنگام استفاده از دستگاه و اختلالات روانشناختی با علائم اختلالات اسکلتی عضلانی مشاهده شد.
مشکلات خواب، خود کارآمدی و بی اعتبارسازی هیجانی به عنوان علائم فراتشخیصی در افراد مبتلا به نشانههای افسردگی و اضطراب اجتماعی
هدف از مطالعه حاضر بررسی مشکلات خواب، خودکارآمدی و بی اعتبارسازی هیجانی ادراک شده به عنوان علائم فراتشخیصی در افراد مبتلا به نشانه های افسردگی و اضطراب اجتماعی و جمعیت بهنجار است. نتایج نشان داد که بین بیماران مبتلا به افسردگی، اضطراب اجتماعی و گروه بهنجار از لحاظ مشکلات خواب، خودکارآمدی و بی اعتبارسازی هیجانی ادراک شده تفاوت معنی دار وجود دارد.
مقایسه اثربخشی روان درمانی معنوی و درمان شناختی-رفتاری به شیوه گروهی بر علایم، عوامل شناختی مرتبط، وسواس مذهبی و سلامت معنوی بیماران مبتلا به اختلال وسواس فکری-عملی
هدف پژوهش حاضر، مقایسه اثربخشی روان درمانی معنوی و درمان شناختی رفتاری به شیوه گروهی بر علایم، عوامل شناختی مرتبط، وسواس مذهبی و سلامت معنوی بیماران مبتلا به اختلال وسواس فکری عملی بود. دو روش درمان شناختی رفتاری و درمان معنوی سبب کاهش باور وسواسی اهمیت/کنترل افکار شده اند و روش درمان شناختی رفتاری تاثیر بیشتری داشته است. همچنین دو روش درمان سبب افزایش سلامت وجودی در مبتلایان به وسواس شده اند و درمان معنوی اثر بخشی بیشتری به نسبت روش درمان شناختی رفتاری داشته است.
تاثیر گروه در مانی شناختی-رفتاری بر بهبود علائم اعتیاد به اینتر نت، کیفیت زندگی وسلامت روان در دانشجویان 18تا30سال
هدف این پژوهش بررسی اثر بخشی گروه درمانی شناختی-رفتاری بر کاهش علایم اعتیاد به اینترنت و ارتقاء کیفیت زندگی و سلامت روان در دانشجویان معتاد به اینترنت بود. نتایج :یافته های تحقیق نشان داد که گروه درمانی شناختی-رفتاری به طور معنی داری باعث کاهش علایم اعتیاد به اینترنت و ارتقاء کیفیت زندگی و سلامت روان در دانشجویان معتاد به اینترنت می شود.